Brukernavn:
Passord:
Husk meg
Glemt passord?
 g-punktet.no 150px flesh g-punktet_flirt g-punktet-150-lelo
G-punktet.no tilbyr en rekke forskjellige funksjoner, noen er innlysende hvordan fungerer, andre er muligens litt mindre innlysende.

Her vil vi forsøke å se litt på NOEN av de funksjonene som er her og NOEN av de tingene du må/bør kunne…

Registrering:
Registreringen er en relativt omfattende prosess, hvor du enkelt krysser av for en rekke alternativer, både om deg selv og den/de du eventuelt søker.
Totalt går registreringsprosessen over 9 sider, men du kan når som helst velge å ”ta resten senere” for så å fullføre resten av registreringen ved en senere annledning.
Alt som legges inn her, kan enkelt endres fra siden ”rediger min profil” inkludert utskiftning av profilbilde og annonse overskrifter/tekster.
Hvor detaljert du ønsker å være i din annonse, er opp til hver enkelt, men generelt så er det en fordel å være ganske detaljert.
Eksempel: Du trenger kanskje ikke fortelle hvilken by du bor i, men hvilken landsdel er en klar fordel.
MERK: Detaljer som Fødselsdato, navn og e-post adresse er IKKE synlig for andre brukere, men dette er informasjon som er nyttig for å kunne vise alderen på brukerne korrekt, sende ut varslinger på e-post osv.

Bilder/filmer/lyder
Det anbefales å laste opp bilder på profilen din…. Og fortrinnsvis noe mer kreativt enn et nærbilde av kjønnsorganer.
Et bilde vises som profilbilde, men du kan i tillegg lage flere bilde gallerier.
Hvert galleri kan passordbeskyttes, dersom man ønsker det og kan da sees kun av brukere du sender passordet til.
Eller du kan sperre det for alle andre enn de som ligger på favoritter lista di.
For å kunne laste opp bilder, må du først lage et album, så må du velge ”legg til bilde” for å laste opp bilde i albumet.
Det samme gjelder for å lage album med lydfiler og/eller videofiler.

Du kan også velge å vise bildene du laster opp på i dine egne gallerier i ”myultimediagalleriene”
Bildene vil da bli vist i G-punktets gallerier, men det vil hele tiden være en link direkte til din/deres profil knyttet til bildet.
Dette kan være en glimrende måte å øke besøket til profilen din på.
MERK: dersom du velger å vise bilder i multimediagalleriet, vil det bli vist der selv om det er passordbeskyttet!

Kommunikasjon
”E-post” Sending av meldinger fungerer slik de fleste er vant til fra E-post osv… men meldingene viser ikke avsenders e-post og de må lese her på g-punktet.
Sendte meldinger lagres i utboksen og dersom mottakeren har lest meldingen, vises en grønn pil ved siden av meldingen.
”Lynmeldinger” er egentlig nærmest som er chat å regne, hvor man kan kontakt andre brukere som er online direkte. For de som husker et program som het ICQ er det mye likt.
”Send et kyss” er en enkel måte å ta kontakt med en annen bruker, kanskje du ønsker å vise din interesse, uten å behøve å skrive en melding.
”Chat” Chatten på G-punktet.no er den samme som benyttes på erotikknett.no, men brukere fra G-punktet har @g-punktet.no etter brukernavnet sitt. Profilene til brukere fra G-punktet er klikkbare og man kan ved å klikke på den få se profilen.
Denne chatten har naturligvis mulighet for webcam osv.
”Gjestebok” Det er også en gjestebok på alle profiler, hvor man kan legge igjen en melding. Eieren av gjesteboken kan selv velge å slette innlegg i gjesteboken.
”Blog” Videre kan du skrive en egen liten blog (som du kan velge om skal være åpen for alle, eller kun de du har på favoritt lista di)

Innstillinger
Her kan du aktivere eller deaktivere profilen din, slik at den ikke lenger dukker opp på søk (skjule profilen din) eller du kan velge å slette den helt (NB: Dette alternativet kan ikke gjøres om)
Det er også her du eventuelt endrer passordet ditt.
Du kan velge hvilken automatiske varsler du ønsker å motta fra G-punktet.
Helt til slutt kan du kan også sette regler for hvilken brukere som kan sende deg meldinger med aldersfilteret (brukere utenfor innstilte verdier kan IKKE sende deg meldinger)

Mitt kontrollpanel
Her kan du følge med på hvem du har sendt meldinger til, hvem du har kysset, hvem som har kysset deg osv..
Du har også en kalender du kan legge inn avtaler/hendelser på, du har mulighet til å legge inn linker både til andre steder du har profiler, for enkelt å kunne sjekke eventuell respons på dine annonser der, eller ganske enkelt til andre nettsteder du besøker ofte. (favoritt linker)

Søk
”Enkelt søk” Her kan du justere de mest grunnleggende verdiene og dette er utvilsomt den mest brukte søkemuligheten.
”Avansert søk” gir deg muligheten til å justere en rekke forskjellige verdier som kanskje er viktig for deg, inklusive røykting, alkohol, tatoveringer, intimbarbering osv.
Du har også mulighet til å lagre dine egne søk, slik at du enkelt kan foreta et nytt søk med de samme verdiene siden.
Eller du kan søke direkte på brukernavn..
”Perfect match” er den mest avanserte formen for søk, denne typen søk forutsetter at du har fullført 75% av profilen din.
Din profil vil da automatisk bli sammenlignet med andre profiler for å finne de profilene som passer best sammen med din.

Min profil
Her kan du se hvordan din egen side vil se ut for andre besøkende, du kan s e på karakterer, gjestebok, dine gne gallerier osv…
Dersom du ønsker å endre noe her, klikker på du på ”endre profil” så har du muligheten til å endre det meste.
Vi anbefaler å bruke litt tid på å sette opp en ”god” profil, dvs, en profil som klart og tydelig viser hva du ønsker/søker. På den måten øker du muligheten for å finne akkurat det du søker ganske betydelig.

Abonner på RSS
RSS er en glimrende måte å bli holdt oppdatert om endringer på en interessant profil.
Du vil bli varslet dersom det legges til nye bilder, annonseteksten endres, nye innlegg i blogen osv.
MERK: Denne funksjonen krever en RSS leser (finnes i fks. Google toolbar og firefox, men IKKE i Internett Explorer)


Vi anbefaler alle å klikke litt rundt, og dersom det skulle være noe du føler du trenger hjelp til, send oss en e-post, så skal vi se hva vi kan få gjort.


Vi håper dere alle får et hyggelig besøk.
Dersom det skulle være noen som blir plaget av Spam (reklame enten på privat meldinger eller i blogger/gjestebøker) useriøse profiler osv, håper vi dere tar kontakt med admin her, slik at vi sammen kan gjøre denne siden til et hyggelig sted for alle voksne, kontaktsøkende mennesker der ute i det Norske land.

Lykke til!